Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan het Pauluskoor, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een product en het Pauluskoor ontvangt hiervoor geld in de kas.
Grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar het koor, tijdens het bestellen kun je zien hoeveel dat ongeveer is.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil jij het Pauluskoor ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van het Pauluskoor. Voor jou een kleine moeite, voor het koor zijn het directe inkomsten. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar je wat wilt bestellen en vanaf dat moment gaat het zoals het altijd ging. Je kunt dan dus ook gewoon inloggen met je account bij die winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van het Pauluskoor. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert het koor hier dus direct van!

Let op: geen commissie op boeken bij Sponsorkliks (maar wel bij Libris |Venstra!).
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch het koor weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor het Pauluskoor is bedoeld. Dat weten ze omdat je via de SponsorKlikslink naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via de Sponsorklikslink laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert het koor niets op.

Steun gratis het Pauluskoor en bezoek via deze link de SponsorKlikspagina van het Pauluskoor Amstelveen.