Het Pauluskoor Amstelveen opent de kerstmaand met Bach’s Weihnachtsoratorium

Bach’s Weihnachtsoratorium lijkt ons de mooiste manier om de feestdagen in te gaan. Vorig jaar een stille kerst, dichte deuren. Nu wijd openstaande deuren. Kom en laat u meevoeren door trompetten en pauken die dit muzikale feest inluiden.
Het Weihnachtsoratorium vertelt het verhaal van het ‘kindeke teer’, jubelende engelen, verbaasde herders, van geborgenheid maar ook van dreiging. Een verhaal van alle tijden.

Coronamaatregelen
Corona is er nog steeds en er gelden toegangseisen. Dit betekent dat bij de ingang een Corona-check plaats vindt waarbij u een geldig Corona-toegangsbewijs moet laten zien: de QR-code op uw mobiele telefoon of een uitgeprint bewijs. Mochten de Corona-toegangseisen veranderen dan leest u hier direct wat de gevolgen zijn voor dit concert.

De kaartverkoop (via de rode knop) start op zaterdag 23 oktober om 9.00 uur.
We verheugen ons op dit concert en kijken uit naar uw komst!