26 november 2021:
Bach’s Weihnachtsoratorium leek ons de mooiste manier om de feestdagen in te gaan. Vorig jaar een stille kerst, dichte deuren. Nu hoopten we op wijd openstaande deuren en eindelijk weer een groot publiek. Helaas moest ons concert-plan toch weer aangepast worden. Maar het ging door, zij het in afgeslankte vorm en met veel randvoorwaarden. Maar misschien wel mede daardoor werd het een heel bijzonder concert dat wijzelf als koorleden, maar ons publiek vast ook, nooit meer zullen vergeten.

Concertagenda

Zaterdag 23 april 2022 (middag)
Dvořák mis in D, Paaskerk Amstelveen.

25 november 2022:
Nelson Mis en Stabat mater van Haydn, St Augustinuskerk.

Voorjaar 2023:
Matthaüs Passion

T.z.t. kunt u hier online uw kaarten bestellen

.

Stappenplan kaartverkoop:
1. Bestel via de rode knop hiernaast en betaal de gewenste kaart(en)
2. U krijgt eerst een email met de bevestiging van de bestelling
3. En kort daarna een email (met onderwerp: “Uw tickets via TicketsCornerNL“) met de kaarten, deze email bevat per toegangskaart een zogenaamde QR-code. Deze email moet u printen of kunnen laten zien op uw smartphone bij de ingang.