Pauluskoor Amstelveen

Wie zijn wij?

Anders dan de naam doet vermoeden zijn wij geen kerkkoor, hoewel wij in 1938 wel zo begonnen zijn in de toen net gebouwde Pauluskerk in Amstelveen Noord. In de loop der jaren is het Pauluskoor een bruisend, zelfstandig oratoriumkoor in Amstelveen geworden, dat rond de 80 leden telt (verdeeld over zo’n 55 sopranen en alten en 25 tenoren en bassen).
We streven er naar om 3 concerten in 2 jaar te geven, waarbij we dan koorwerken vanaf de zeventiende tot en met de twintigste eeuw uitvoeren. Eens in de 3 jaar zingen we de Matthäus Passion.

Neem, als u belangstelling heeft om mee te komen zingen, contact op met ons secretariaat voor meer informatie. Vooral tenoren en bassen zijn van harte welkom.

Concertagenda

Tzt kunt u HIER kaarten bestellen

31 maart 2023:
Matthaüs Passion, in de vernieuwde St. Urbanuskerk in Bovenkerk

Steun gratis het Pauluskoor door uw online aankopen te doen via onze Sponsorkliklink.
Kijk HIER voor meer informatie.

foto midden:@ruudjanssenfoto.nl

Concertagenda

Tzt kunt u HIER kaarten bestellen

Daarna:
31 maart 2023:
Matthaüs Passion, in de vernieuwde St. Urbanuskerk in Bovenkerk

Kijk HIER voor meer informatie.

PAULUSKOOR AMSTELVEEN

Wie zijn wij?

Anders dan de naam doet vermoeden zijn wij geen kerkkoor, hoewel wij in 1938 wel zo begonnen zijn in de toen net gebouwde Pauluskerk in Amstelveen Noord. In de loop der jaren is het Pauluskoor een bruisend, zelfstandig oratoriumkoor in Amstelveen geworden, dat rond de 75 leden telt (verdeeld over zo’n 55 sopranen en alten en 20 tenoren en bassen).

foto midden:@ruudjanssenfoto.nl